Jowi heeft de prijs gewonnen!!!

Het interview heb ik gedaan tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. Jowi was om te signeren aanwezig bij 2 kramen van 2 van haar uitgevers.

Natuurlijk moest er een tijdens het interview een huilend kind voorbij komen. Ze had het volume op 10 gezet. Het is uiteindelijk toch helemaal goedgekomen… met het interview. Het kind was nog lang te horen. Ik hoop dat het daar ook goed mee is gekomen, hoewel ik toen andere gedachten had 😉

Ik weet natuurlijk niet of het aan het filmpje heeft gelegen, maar het is toch geweldig dat Jowi haar welverdiende prijs heeft gewonnen?!!! Ik hou het erop dat Jowi echt een goede schrijfster is. Het is écht een goed boek!

Wil je het promotiefilmpje zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *